MoMu lanceert Fashion Walk door Antwerpen

MoMu lanceert Fashion Walk door Antwerpen

Ontdek de bruisende modescène van Antwerpen met MoMu!

MoMu lanceert de MoMu Fashion Walk en laat groepen en individuele bezoekers de bruisende modescènen van Antwerpen ontdekken. Trek de stad in met onze  MoMu gidsen en laat je meevoeren langs de plekken die bepalend zijn geweest voor de Antwerpse modescene. 

Vandaag is Antwerpen een van de meest toonaangevende modesteden ter wereld. Die faam hebben we in de eerste plaats te danken aan het talent van de iconische ‘Zes van Antwerpen’, die zich vanaf de jaren 1980 een plaats op wereldniveau wisten te verwerven en de weg baanden voor de volgende generaties.

In deze wandeling wordt stilgestaan bij de winkels, gebouwen en andere plekken die bepalend zijn geweest voor de ontwikkeling van Antwerpen als modestad. Daarnaast toont de gids uniek foto- en videomateriaal uit het modearchief van de MoMu Bibliotheek om de modefreak in je wakker te maken! 

"De MoMu Fashion Walk dompelt je onder in de mode geschiedenis van Antwerpen, na de wandeling bekijk ik mijn stad nu nét iets anders!" Ann (36)
"Leuk om de geschiedenis van de winkels te leren kennen én nieuwe winkels te ontdekken!" Marie (60)

PRAKTISCH:

  • WANDELROUTES: Je hebt de keuze uit 2 routes: langs het elegante Quartier Latin of de trendy Kammenstraat.
  • STARTPUNT: De gids wacht je op bij het paneel 'MOMU FASHION WALK', Kaasstraat 7, 2000 Antwerpen
  • TALEN: Nederlands of Engels, met audio guide
  • RESERVEREN: Op aanvraag voor groepen en scholen (max. 20 pers.): €150. Of individueel, elke 1ste zaterdag van de maand: €15 per persoon, €12 MoMu+Friends
Over MoMu - ModeMuseum Antwerpen

Reopening 2021. Closed for renovations, open to inspire at other locations.
Visit MoMu.be and MoMu’s social media channels.

MoMu - ModeMuseum Antwerpen
Nationalestraat 28
2000 Antwerpen, België